Makedonija: Zamjenik ministra zdravlja uzeo 50 eura  kao avans za operaciju pa  podnio ostavku (VIDEO)
Foto:Screenshot

Makedonija: Zamjenik ministra zdravlja uzeo 50 eura kao avans za operaciju pa podnio ostavku (VIDEO)

Zamjenik ministra zdravlja Sjeverne Makedonije Asim Musa danas je podnio ostavku nakon što je albanska televizija Top čenel objavila snimak na kojem se vidi kako uzima novac od pacijenta.

Ta televizija iz Tirane je objavila snimak na kojem se vidi kako Musa dobija 50 eura kao avans da za 1.000 eura organizuje operaciju pacijenta iz Albanije, u stvari novinara sa prikrivenim identitetom.

Musa je saopštio da podnosi ostavku, ali je negirao da je primio mito tvrdeći da se "radi o političkoj zamci koja je napravila medijsku histeriju sa bombastičnim naslovima".

"Sve je jasno u tom videu", rekao je kratko Asim Musa.

Odmah nakon toga, Osnovno tužilaštvu u Strugi je, kako su prenijeli lokalni mediji, otvorilo predmet i najavilo da će tražiti originalne snimke televizije Top čenel, dok je njegova stranka DUI pozdravila njegovu ostavku.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.