Porodica sa šestoro djece devet godina čekala
Kuća u kojoj su živjeli , foto:EPA

Holandija

Porodica sa šestoro djece devet godina čekala "kraj svijeta" u podrumu!!!

U podrumu jedne kuće u Holandiji pronađena je porodica koja je tamo živjela devet godina čekajući "kraj svijeta".

Lokalni mediji navode da je u selu Ruinervold, muškarac sa šestoro djece devet godina proveo u podrumu. Djeca uzrasta od 16 do 25 godina, živjela su u podrumu kuće na farmi, koja je okružena drvećem.

Njihov otac (58) prekinuo je sve kontakte sa spoljnim svijetom. Preživljavali su uz pomoć povrća koje su sami uzgajali. Djeca nisu imala informacije ni predstavu o spoljnom svijetu niti nekim drugim osobama, mimo njih, prenosi Anadolija.

Porodica je otkrivena nakon što se najstariji sin nekoliko puta pojavio u baru u obližnjem selu Ruinervold. Vlasniku bara je rekao da je pobjegao i da mu je potrebna pomoć. Nakon toga su pozvali policiju.

Tokom pretrage kuće, u ormaru u dnevnom boravku otkrili su stepenice koje su vodile u podrum.

Policija je evakuisala porodicu i u toku je istraga.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.