Mladić naglo promijenio iskaz, u sudnici rekao da je izmislio da ga je kreator obljubio
Kostić

Mladić naglo promijenio iskaz, u sudnici rekao da je izmislio da ga je kreator obljubio

U Trećem osnovnom sudu u Beogradu danas je, saslušanjem oštećenog Šefketa Bajramija (22) nastavljeno suđenje modnom kreatoru Darku Kostiću, koji se tereti za nedozvoljene polne radnje prema pomenutom svjedoku, kao i maloljetnom L.J. (15), učesnikom emisije "neki novi klinci", koji je ranije ispitan. Kostiću se, takođe, na teret stavlja i posjedovanje i omogućavanje uživanja narkotika.

Oštećeni Bajrami, koji je do sada teretio Kostića, sada je naglo promijenio iskaz:

"Ne pridružujem se krivičnom gonjenju optuženog", rekao je Bajrami.

" Mislio sam da ću tako napraviti sebi alibi zbog teške krađe, ali pogriješio sam", dodao je.

Na upozorenje sudije da pokušavanjem da izbjegne jedno ulazi u izvršenje drugog krivičnog djela - davanje lažnog iskaza, Bajrami je ipak ostao pri svojoj, najnovijoj verziji događaja, prenose Novosti.

"Unesite u zapisnik da je svjedok izjavio da je lagao u tužilaštvu", izdriktirala je sudija, na šta je reagovao Bajrami, rekavši: "Više bih volio da se upotrijebi izraz izmislio priču".

Bajrami je potom odbio da odgovara na sva pitanja suda, počev od toga kada je i kako došao u kontakt sa Kostićem, do njegovog telefona, kao i zašto ga je prvo optužio za nedozvoljene polne radnje, a sada to pobija.

Bajrami je na kraju rekao da neće ništa više da priča i odbio je da podnese odštetni zahtjev protiv modnog kreatora.

Suđenje se nastavlja u novembru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.