Andrija prepješačio skoro 900 km za mališane iz Fondacije
Foto: Facebook

Bravo!

Andrija prepješačio skoro 900 km za mališane iz Fondacije "Budi human":Prikupio 2,500 eura!

Andrija Đukić je proteklih mjeseci bio dječak o kojem se često govorilo, i to ne bez razloga – ovaj šesnaestogodišnjak se odrekao svog ljetnjeg raspusta, radi humanog cilja, koji je za poštovanje, saopšteno je iz Fondacije "Budi human".

Naime, Andrija je za 34 dana prepješačio oko 870 kilometara, kako bi pomogao mališanima – korisnicima Fondacije „Budi human“, koji čekaju da se za njih prikupi novac.

"Želimo da se zahvalimo svim građanima koji su učestvovali u akciji Milion koraka i donirali sredstva za djecu Fondacije Budi human, i time podržali ovaj humani podvig mladog Podgoričanina Andrije Đukića", poručuju iz Fondacije.

Sredstva će biti raspoređena svoj djeci podjednako.

"I već sjutra, uz pomoć sajta Fondacije Budi human, koji nudi transparentnost, građani će moći da vide da su sredstva podijeljena na račune svih mališana u podjednakom iznosu", saopšteno je.

Iz Fondacije su se zahvalili školi "Sergije Stanić" koja ih je kontaktirala, i podržala ideju Andrije, "i time uspjeli svi zajedno da realizuju ovaj projekat".

"U narednom periodu nastavićemo sa zajedničkim aktivnostima, na obostrano zadovoljstvo, kako škole tako i Fondacije, a ono što je najbitnije- onih kojima je to najpotrebnije, odnosno djece", zaključuju iz Fondacije "Budi human".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.