Urnebesno: Saudijski vojni bend odsvirao rusku himnu tako da je Putin jedva prepoznao(VIDEO)
Foto: EPA

Urnebesno: Saudijski vojni bend odsvirao rusku himnu tako da je Putin jedva prepoznao(VIDEO)

Predsjednik Rusije Vladimir Putin svečano je dočekan u Rijadu u državnoj posjeti Saudijskoj Arabiji, a kralju Salmanu bin Abdelazizu je na poklon donio sokola sa Kamčatke.

Međutim, na društvenim mrežama je postao pravi hit način na koji je saudijski vojni orkestar odsvirao rusku himnu.

Naime, na jednom od snimaka je, radi lakšeg poređenja, pušteno kako bi himna trebalo da zvuči a potom pod oznakom "Saudi Remix" pušteno kako je odsvirana. Jasno je već kod prvih taktova da ove dvije verzije nemaju mnogo veze jedna s drugom.  

Među brojnim komentarima, moglo se vidjeti između ostalog i "Pa, bar su pokušali" kao i "mogli su malo više da vježbaju".

Jedan od komentara međutim poziva na to da se obrati pažnja kako je Putin reagovao. Iako je stajao mirno i ničim nije želio da pokaže nelagodu, njegov izraz lica bio inspracija za druge komentare poput:

"Koja je ovo melodija, čuo sam je već negdje...", i "Pokušali su ali se, poput Rusa, bore do samog kraja".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.