Prava Crna Gora: Smijenjen Dajković
Foto: Prava Crna Gora

Prava Crna Gora: Smijenjen Dajković

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić smijenio je Vladislava Dajkovića sa funkcije generalnog sekretara i predsjednika inicijativnog gradskog odbora zbog, kako je obrazložio, nepremostivog gubitka profesionalnog i ličnog povjerenja.

Kako je saopšteno iz partije, za političkog direktora imenovan je Željko Savović.

Navodi se da su članovi Predsjedništva, na sjednici u nedelju, najoštrije osudili nedavno hapšenje predstavnika Prave Crne Gore, na nedavnom protestu zbog najnovijih afera u pravosuđu.

“Svakodnevni kontakti sa novim ljudima koji podržavaju Pravu Crnu Goru, značajan su pokazatelj, ne samo kvantitativnog rasta partije, već stvaranja nove snage, koja će u godinama koje su pred nama znati da preuzme odgovornost za svoje riječi i djela”, kaže se u saopštenju stranke.

Iz Prave su kazali da je, bez obzira na razlike u viziji i pristupu, potrebno uputiti poziv svim kolegama iz opozicije na slogu i saradnju, bar na nivou osnovnih principa, radi uspješnije borbe protiv istog neprijatelja.

“Prava Crna Gora je voljna da sarađuje sa svakim kod koga prepozna dobru namjeru i sa kim dijeli minimum zajedničkih vrijednosti, ali se neće ustručavati ni od bratske, prijateljske, dobronamjerne kritike kada je to za opšte dobro”, poručili su iz partije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.