Saobraćajna nezgoda na putu NK-PG: Jedna osoba povrijeđena
Sa mjesta nezgode, foto: Onogošt

Saobraćajna nezgoda na putu NK-PG: Jedna osoba povrijeđena

Na magistralnom putu Nikšić-Podgorica, u mjestu Bogetići, danas oko 13h dogodila se saobraćajna nezgoda.

Kako saznaje portal Onogošt, lakše je povrijeđen vozač kombija danilovgradskih registarskih oznaka, P.P.. On je prebačen u nikšićku bolnicu i zadržan na Odjeljenju ortopedije.

U sudaru su učestvovala još dva kombi vozila kojim su upravljali D.B. i njemačka državljanka H.C.I.

Kako su kazali iz Službe zaštite i spašavanja koja je na teren izašla sa dva vozila i sedam vatrogasaca, jedno lice je bilo zaglavljeno u vozilu.

"Dvadesetak minuta smo kidali vozilo, uspješno izvukli povrijeđenog i predali ga kolegama iz Hitne pomoći", kazali su oni.

Saobraćaj je obustavljen, a vozila se usmjeravaju alternativnim putem preko Glave Zete.

Uviđaj je u toku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.