Janović: Unapređujemo funkcionisanje Regionalne kancelarije za saradnju mladih

Janović: Unapređujemo funkcionisanje Regionalne kancelarije za saradnju mladih

Nikola Janović, ministar sporta i mladih, otvorio je regionalni sastanak predstavnika ministarstava nadležnih za vanjsku i omladinsku politiku država Zapadnog Balkana.

Sastanak ima za cilj unapređenje pravnog okvira funkcionisanja Regionalne kancelarije za saradnju mladih i lokalnih kancelarija, kao i razmjenu dobrih praksi i iskustava u ovoj oblasti

„Drago mi je što je Crna Gora domaćin još jednog regionalnog skupa koji predstavlja priliku za jačanje saradnje i stvaranje bolje sinergije između svih aktera ove regionalne inicijative. Uvjeren sam da ovaj događaj predstavlja odličnu priliku da unaprijedimo pravni okvir funkcionisanja Regionalne kancelarije za saradnju mladih i lokalnih RYCO kancelarija“ – istakao je Janović.

On je ocijenio da su pružanjem političke i operativne podrške Regionalnoj kancelariji za saradnju mladih, kao do sada najvidljivijem rezultatu Berlinskog procesa, Vlada Crne Gore i Ministarstvo sporta i mladih potvrdili opredijeljenost da kontinuirano rade na stvaranju uslova za što bolju inkluziju i regionalnu povezanost mladih.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.