Vujošević tražio liječenje:  Ne osjećam se dobro, umrijeću u zatvoru
Nenad Vujošević

Neće biti svjedok saradnik

Vujošević tražio liječenje: Ne osjećam se dobro, umrijeću u zatvoru

U Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) saslušan je sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva Nenad Vujošević. Iznio je dopunjenu odbranu u kojoj je zatražio liječenje, jer kaže da se ne osjeća dobro i da će umrijeti u zatvoru, budući da boluje od karcinoma.

Advokat Borivoj Borović kazao je ispred tužilaštva da njegov klijent neće biti svjedok saradnik.

"Dok sam ja branilac, moj klijent neće biti svjedok saradnik, niti će sarađivati sa tužilaštvom. Tako sam radio 40 godina tako će biti sa predmetom Vujošević. Sa tužilaštvom praviti dilove i protiv drugih okrivljenih, to je vrlo nemoralno i protiv Kodeksa profesionalne advokatske etike. I ako ćemo se u ovom predmetu voditi kao u mnogom predmetima koji su meni poznati gdje su zaštićeni svjedoci i svjedoci saradnici glavno dokazno sredstvo, onda je tu nešto vrlo problematično i u samom postupku i sa pravnom državom", kazao je Borović,prenosi RTCG.

Vujošević se sumnjiči da je dio kriminalne grupe na čijem je čelu odbjegli biznismen predsjednik Atlas grupe Duško Knežević.

On je u telefonskim razgovorima sa Kneževićem tvrdio da je podmićivao Vrhovnog tužioca Ivicu Stankovića, koji je to demantovao.

Vujošević je nakon hapšenja na aerodromu u Podgorici krajem septembra, već jednom saslušan u Specijalnom državnom tužilaštvu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.