Premijer Indije skupljao smeće po plaži(VIDEO)

Premijer Indije skupljao smeće po plaži(VIDEO)

Indijski premijer Narendra Modi sakupljao je otpatke sa plaže u Mamalapuramu, u državi Tamil Nadu, u okviru kampanje „Očistimo Indiju“.

Modi je na svom nalogu na Tviteru objavio kratak video u kome se vidi kako bosonog po pijesku sakuplja đubre sa plaže i stavlja ga u kesu, prenosi AP.

„Obezbijedimo da su nam javna mjesta čista i uredna“, napisao je premijer.

Modi je kampanju „Očistimo Indiju“ pokrenuo 2014. godine nakon što je izabran za premijera.

U septembru je, gostujući u jednoj radio emisiji, pohvalio blogera Ripudamana Belvija koji je pokrenuo kampanju prikupljanja smeća tokom trčanja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.