Oborio muškarca automobilom pa ga pretukao jer mu je napao sina (VIDEO)
Foto:Screenshot

Brutalna tuča u Vranju

Oborio muškarca automobilom pa ga pretukao jer mu je napao sina (VIDEO)

Policija u Vranju saopštila je da su uhapšene dvije osobe zbog sumnje da su učestvovale u tuči u nedelju, dok je protiv trojice muškaraca podnijeta krivična prijava u redovnom postupku.

Uhapšeni su D. S. (51) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje i M. Đ. (33), takođe iz Vranja, osumnjičenog za krivično djelo teška tjelesna povreda.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, policija će protiv trojice muškaraca starosti 42, 24 i i 21 godinu podnijeti krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo teška tjelesna povreda, dok će protiv još jednog muškarca starosti 24 godine biti podnijeta krivična prijava za krivično djelo laka tjelesna povreda.

Sumnja se da su M. Đ., 42-godišnji, 24-godišnji i 21-godišnji muškarac, 13. oktobra ove godine u jednom kafiću u Vranju, nakon kraće rasprave fizički napali 24-godišnjaka i nanijeli mu teške telesne povrede.

D. S. i njegov povrijeđeni dvadestčetvorogodišnji sin su potom seli u „ford" i počeli da se voze po gradu, a potom je D. S. vozilom kojim je upravljao, kako se sumnja, udario 42-godišnjaka, koji se sumnjiči da je prethodno napao njegovog sina. Zatim su izašli iz automobila i, kako se sumnja, tupim predmetima napali 42-godišnjeg muškarca i M.Đ. koji je pobjegao u jednu pekaru.

Po nalogu zamjenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, D. S. i M. Đ. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Snimak sa nadzorne kamere brutalne tuče u centru grada, kada čovjek najprije automobilom udara čovjeka ispred pekare, a zatim počinje da ga bije čvrstim predmetom objavljen je na Jutjubu:
 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.