Foto: Ilustracija

"Viking" frizura odličan izbor za muškarce sa bradom

On su snažni, hrabri, sposobni i privlačni. Vikinzi su oduvijek bili pojam muževnosti, za njima su dame uzdisale.

Vrijeme ovih ratnika jeste prošlo sredinom 11. vijeka, ali imidž koji su gajili provijava i dan-danas u modernim trendovima.

Najnoviji, ovojesenji, ogleda se i u načinu šišanja, odnosno popularno nazvanoj "viking" frizuri, koju mogu da nose muškarci sa dužom bradom i brkovima čiji su krajevi blago povijeni nagore.

Da vam brada ne bi "progutala" lice, potrebno je napraviti ravnotežu sa dužinom kose, koja je na tjemenu ošišana isključivo makazama, na dužinu ne kraću od sedam centimetara, dok je sa strane izbrijana, za šta se koristi mašinica.

Trebalo bi da se formira blagi razdeljak na kraju jedne polovine lica, a šiške mogu biti malo duže od ostatka kose, da bi ljepše padale unazad.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.