Londonska policija poslala SMS mušterijama albanske narko grupe: Nude pomoć oko zloupotrebe droge
Ilustracija

Londonska policija poslala SMS mušterijama albanske narko grupe: Nude pomoć oko zloupotrebe droge

Londonska policija poslala je 2.000 SMS poruka osobama, koje je albanska narko grupa snabdijevala kokainom, nudeći im pomoć oko zloupotrebe droge.

U pitanju su zaposleni u londonskom finansijskom centru, a njihove brojeve mobilnih telefona policija je pronašla u dva zaplijenjena telefona od albanske organizovane kriminalne mreže, piše "Tajms", prenosi B92.

U poruci se navodi da su dileri uhapšeni i da se njihove "mušterije" kontaktiraju da bi im se ponudila pomoć.

Poruku prati i link, koji je posjećen 1.852 puta u Britaniji, a na kom se daju savjeti i pruža podrška korisnicima droge.

Londonska policija je pratila 12 Albanaca koji su uhvaćeni sa 1,2 kilograma kokaina u vrijednosti od 144.000 funti i lažnim dokumentima, kao i 20.000 funti u kešu.

Oni su, u poslednjih 12 mjeseci, osuđeni na između 25 i 64 mjeseca zatvora.

"Dejli mejl" prenosi da su dvojica lidera te grupe Bledar Ponari (28) i Fjoraljb Fera (21) imali osam kurira koji su prodavali drogu u finansijskom centru Londona.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.