Direktor Zvezde vraćen sa tivatskog aerodroma: Terziću zabranjen ulazak u Crnu Goru
Terzić

Direktor Zvezde vraćen sa tivatskog aerodroma: Terziću zabranjen ulazak u Crnu Goru

Direktor Crvene Zvezde Zvezdan Terzić vraćen je danas sa tivatskog aerodroma budući da mu je zabranjen ulazak u Crnu Goru shodno zakonu, saopšteno je iz Uprave policije.

"Službenici Uprave policije su danas sa Graničnog prelaza Aerodrom Tivat vratili za Republiku Srbiju Z.T. državljanina Republike Srbije zbog zabrane ulaska u Crnu Goru.", navodi se u policijskom saopštenju dostavljenom Kodexu.

Njemu je shodno članu 8. Zakona o strancima zabranjen ulazak u Crnu Goru, pojasnili su iz UP.

Terzić je kazao da je mislio da je šala da mu je zabranjen ulazak u našu zemlju, makar je to mislio do danas.

"Danas na aerodromu u Tivtu pripadnici granične policije su mi ljubazno saopštili da mi je zabranjen ulazak u Crnu Goru. Zahvalio sam im se i prvim sledećim letom se vratio u Beograd. Nisam to očekivao od Crne Gore. Crne Gore uz koju smo odrastali, Crne Gore na koju smo bili ponosni.",  naveo je Terzić kojem je juče zabranjen ulazak i na Kosovo.

"Ono juče od Šiptara je bilo očekivano, ali ovo danas od Crnogoraca je nešto na šta nemam razuman odgovor", naveo je Terzić a prenose Novosti.

 Prema navodima medija, Terziću je zabranjen ulazak u Crnu Goru zbog veza sa kriminalnim grupama.

Mediji su još 2008. godine pisali da  se Terzić u Crnoj Gori skrivao od srpskih vlasti, pošto je za njim bila raspisana Interpolova potjernica zbog optužbi za transfer-pronevjere dok je bio na čelu OFK Beograda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.