Granična policija u vozilu otkrila 53kg droge, uhapšen 25-godišnji Podgoričanin
ilustracija

Granična policija u vozilu otkrila 53kg droge, uhapšen 25-godišnji Podgoričanin

Službenici granične policije su u rejonu Širokara zaplijenili oko 53,5 kilograma opojne droge marihuna i uhapsili I.S. (25) iz Podgorice. Takođe, policija j u Podgorici pretresom pronašla oko 1,2 kg marihuane i lišila slobode P.S. (27).

"Granična policija je na putnom  pravcu Širokara – Mokra zaustavila vozilo kojim je upravljao I.S. i pregledom vozila pronašli i oduzeli dva pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je marihuana. I.S. je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlaščćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", saopštila je Uprava policije.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je opojna droga prokrijumčarena od strane dva nepoznata lica iz pravca Albanije o čemu je obaviještena policija ove države.

Nadalje, podgorička policija je preduzimajući aktivnosti na sprječavanju ulične prodaje opojnih droga, postupajući po naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršila pretres prostorija koje koristi P.S.

"Tom prilikom je pronađena i oduzeta biljna materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine oko 1,2 kilograma. P.S. je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.", navodi se u saopštenju policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.