Marković sa graditeljima Autoputa: Zadovoljan sam radovima, ubuduće očekujem još veću pažnju, koncentraciju i efikasnost
Sa sastanka

Marković sa graditeljima Autoputa: Zadovoljan sam radovima, ubuduće očekujem još veću pažnju, koncentraciju i efikasnost

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković sastao se danas sa rukovodstvom i vodećim inženjerima kompanije CRBC Montenegro, koja gradi prioritetnu dionicu Autoputa Bar – Boljare, i predstavnicima svih državnih organa uključenih u realizaciju ovog projekta kako bi svečano obilježili spajanje rasponske konstrukcije Mosta „Moračica“ – najvećeg i najsloženijeg pojedinačnog objekta na Prioritetnoj dionici Autoputa.

Čestitavši izvođaču radova, i svim subjektima uključenim u gradnju, uspješno izveden posao Marković je ukazao na potrebu nastavka radova tempom i kvalitetom koji podrazumijevaju poštovanje ugovorenih rokova i standarda.

„Zadovoljan sam dinamikom radova i stepenom realizacije. Sada ulazimo u novu fazu u kojoj je potrebna još veća pažnja, koncentracija i efikasnost“ – rekao je predsjednik Marković predstavnicima kompanije CRBC Montenegro na čelu sa menadžerom Projekta izgradnje prioritetne dionice Autoputa Hei Šićiangom.

Duško Marković - CRBC

Marković je ukazao na potrebu kontinuirane svakodnevne saradnje svih subjekata uključenih u projekat Prioritetne dionice Autoputa rekavši da su takav pristup iziskuje činjenica da gradnja prvog autoputa u našoj zemlji predstavlja najsloženiji građevinski projekat u istoriji Crne Gore.

Sastanku su prisustvovali ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković sa saradnicima, te rukovodioci Monteputa, Nadzora, Državne komisije za reviziju tehničke dokumentacije i Državne komisije za tehnički pregled.

Podsjetimo, premijer je danas obišao Most „Moračica” i tom prilikom izrazio zadovoljstvo povodom spajanja rasponske konstrukcije na najvećem građevinskom projektu prve dionice Autoputa, istakavši da će samo otvaranje puta biti važnije od ovog trenutka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.