Herceg Novi: Uhapšene tri osobe
ilustracija

Herceg Novi: Uhapšene tri osobe

Policija je u Herceg Novom uhapsila tri osobe, Novljanin osumnjičenog za krivično djelo u vezi sa zloupotrebom opojnih droga dok su dva Podgoričana lišena slobode zbog imovinskih delikata.

"Policijski službenici su lišili slobode S.J. (27) iz Herceg Novog zbog sumnje da je počinio krvično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je u sklopu aktivnosti usmjerenih na suzbijanje tzv. ulične prodaje opojnih droga, prilikom kontrole vozila i S.J. koji je upravljao tim vozilom pronašla i oduzela oko 52 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga amfetamin i vagu za mjerenje.", saopštila je Uprava policije.

Hercegnovska policija je rasvijetlila i tri krađe i lišila slobode M.B. (38) i G.A. (21) iz Podgorice.

"Oni su, kako se sumnja, ova djela počinili na način što su koristeći nepažnju ili odsutsvo oštećenih lica otuživali novac i lične stvari.", kazali su iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.