Bjelopoljsko naselje Resnik dobija modernu saobraćajnicu, vrijednosti pola miliona eura
Foto: Uprava javnih radova

Bjelopoljsko naselje Resnik dobija modernu saobraćajnicu, vrijednosti pola miliona eura

Rekonstrukcija lokalne saobraćajnice u bjelopoljskom naselju Resnik, za koju je Vlada Crne Gore opredijelila ukupno pola miliona eura, teče planiranom dinamikom, pa se očekuje da uskoro počnu pripreme za postavljanje asfaltnog sloja, saopšteno je iz Uprave javnih radova.

Projekat se realizuje fazno, a Uprava javnih radova je na osnovu ugovora potpisanim prije nešto manje od mjesec dana, završni dio posla povjerila građevinskom preduzeću “Tehnoput MNE”.

"Po završetku radova, jedno od najvećih i najnaseljenijih naselja u Bijelom Polju dobiće modernu saobraćajnicu u dužini od oko 650 metara i širini od šest metara, sa obostranim trotoarima širine 1,5 metara", saopšteno je.

Predviđeno je postavljanje nove fekalne i atmosferske kanalizacije, elektro-tehničkih instalacija, rasvjete, kao i vertikalne i horizontalne signalizacije.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.