Divan gest Cetinjanina: Na bankomatu pronašao zaboravljeni novac i odmah ga odnio u banku
Ilustracija

Divan gest Cetinjanina: Na bankomatu pronašao zaboravljeni novac i odmah ga odnio u banku

Mladić sa Cetinja prošle sedmice je pronašao zaboravljeni novac na bankomatu u tržnom centru Delta siti u Podgorici koji je potom vraćen vlasniku.

Informaciju je objavila Nlb banka koja je svog klijenta, poštenog nalazača Milana Beloicu, proglasila herojem nedjelje.

" Tokom prethodne sedmice on je na bankomatu NLB Banke u šoping centru Delta City Podgorica pronašao zaboravljeni novac, koji je odmah odnio u najbližu NLB filijalu.Iako se na društvenim mrežama tog dana pojavila drugačija verzija priče, upravo zahvaljujući Milanovom plemenitom gestu i društvenim mrežama novac je vraćen vlasniku.", objavila je NLB banka.

Milan je, kako se navodi, pripravnik u Osnovnom sudu na Cetinju i drago mu je da je mogao da pomogne.

"Naše koleginice iz filjale u City kvartu su danas ugostile Milana i uručile mu poklon za ovaj divan gest, uz riječi zahvalnosti i osjećaj ponosa što za klijente imamo ako plemenite, odgovorne i poštene građane.Vjerujte u ljude heroje i budite i vi nečiji heroj!", poručuju iz banke.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.