Uhapšen zbog proizvodnje i prodaje skanka, oduzeto 50 kg narkotika
Ilustracija

Podgorica

Uhapšen zbog proizvodnje i prodaje skanka, oduzeto 50 kg narkotika

Službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije su lišili slobode lice za koje se sumnja da se duži vremenski period bavilo proizvodnjom i krijumčarenjem opojne droge skank.

"Policija je lišila slobode S.P. (46) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i on je priveden nadležnom tužiocu", saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se dalje novodi, policija je pretresom dvije lokacije koju koristi osumnjičeno lice pronašla i oduzela oko 50 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga skank i predmete koji upućuju na sumnju da se ovo lice bavilo proizvodnjom i pakovanjem opojne droge.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je pronađena droga bila namijenjena krijumčarenju ka zemljama Zapadne  Evrope.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.