Stolar ispalio sebi ekser u srce i ostao živ  (VIDEO)

Stolar ispalio sebi ekser u srce i ostao živ (VIDEO)

Aron je iskusan stolar i proizvođač namještaja iz Vudlendsa u Teksasu. Taj posao radi već 20 godina, ali ono što što mu se prije mjesec dana dogodilo - do kraja života neće zaboraviti.

Dok je radio sa pištoljem za eksere, pištolj se zaglavio pošto se crijevo za dovod komprimovanog vazduha zapetljalo.

Aron je to lako riješio, ali je, tom prilikom, sa udaljenosti od nekih 30 centimetara slučajno ispalio ekser sebi u grudi, i to u predjelu srca. U trenutku mu je cio život proletio pred očima, povjerovao je da došao kraj.

Ekser dugačak 7,5 centimetara Aaron ga je tada iščupao iz srca golim rukama.

"Zario se u mene sve do glave, cijelom dužinom. Noktima sam ga povukao i izvukao napolje. Mislio sam, gotovo je, umrijeću. Tad sam pao u nesvijest", prisjetio se on.

Ekser je došao do srca, a vaditi ga u takvoj situaciji je vrlo riskantan potez, pošto čovjek može da iskrvari. Ipak, Aaron tada o tome nije ni mislio, već je automatski posegao za njim.

Dok je ležao na podu, njegov radnik je pozvao Hitnu pomoć. Rekao im je: "Moj šef se upravo upucao ekserom u srce. Oči su mu se izvrnule."

Nakon toga je pozvao i njegovu suprugu Liz i rekao joj da će Aron uskoro biti prevezen u bolnicu na operaciju, i da se nada da će tamo uspjeti da mu spase život.

"Prošlo je 40 minuta od nesreće do trenutka kada su ga prevezli u bolnicu. Mogu da kažem da je to bilo najdužih 40 minuta u mom životu", rekla je ona kasnije.

Arona su odmah smjestili u operacionu salu, a čak je i doktor Timoti Hodžes, koji ga je operisao, bio vidno šokiran onim što vidi.

"Videlo se odmah da nije dobro. Zvuči iznenađujuće, ali brza odluka da odmah iščupa ekser iz srca mu je možda spasila život", rekao je ljekar nakon uspješnog izvedenog zahvata.

Kada je izašao iz sale, prišao Aronovoj supruzi, zagrlio je i rekao da će sve biti u redu.

I zaista, srećni stolar se toliko dobro i brzo oporavio, da se već vratio na posao, prenosi Daily Mail.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.