Stali da pomognu pa umalo dobili batine
Foto: Večernje novosti

Stali da pomognu pa umalo dobili batine

Policijskoj stanici Modriča, u ponedeljak oko 20 časova, prijavljen je nesvakidašnji incident koji se desio u selu Jezero u opštini Vukosavlje. Naime Jozo Šimić (65) iz sela Srnava naišao je “mercedesom“ sa drugarom Veselkom Petrićem u Jezeru na djevojku koja stajala pokraj puta sva krvava.

Kada su je pozvali da joj pomognu i kada je ona sjela u njihov auto, naišao je u velikoj brzini „golf“ bez registrskih tablica i tri puta od pozadi udario u „mercedes“.

"Odmah smo pozvali policiju, međutim bijeli „golf“ se tad pojavio i ispred nas i opet tri puta udario u naš auto da bi na kraju udario lijevu stranu „mercedesa“ i tom prilikom je slomio točak. Mladić je izašao i „golfa“ i počeo je da nam prijeti, psovao nam je sve po spisku. Bio je vidno pijan. Došla je policija a on je pobjegao prema Odžaku. Pripadnici MUP-a su preuzeli djevojku koja nam je rekla da je iz Šamca. Mi smo željeli samo da joj pomognemo jer je bila sva krvava i iscrpljena, najvjerovatnije od batina" - ispričao je Veselko Petrić, svjedok događaja, prenose Novosti.

MODRICA

Foto: Većernje novosti

"Odmah po prijavi reagovali su policajci iz Policjske stanice Modriča, pronašli su i identifikovali lice, te utvrdili da se radi o licu inicijala M.R. iz Odžaka u FBiH i ženskom licu S.T. iz Šamca. Lice inicijala M.R. je lišeno slobode i nad istim je izvršeno alkotestiranje i testiranje na opojne droge, prilikom čega je kod istog utvrđeno prisustvo aklkohola u organizmu i da je isti pozitivan na određenu opojnu drogu. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj" - saopšteno je iz Polcijske uprave Doboj.

Kako Novosti saznaju, radi se o Miletu Raduloviću (25) je iz Novog Grada u opštini Odžak koji je registrovani narkoman i maldić koji od ranije imao problema sa zakonom, dok je djevojka S.T. (27) iz Šamca i kako smo nezvanično saznali predstavila sa kao supruga Radulovića.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.