Foto: Skupština CG

Gvozdenović i Davije

"Uspješna saradnja Skupštine Crne Gore sa Misijom OEBS-a"

Potpredsjednik Skupštine i predsjednik Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva Branimir Gvozdenović sastao se danas sa šeficom Misije OEBS-a u Crnoj Gori, ambasadorkom Mariz Davije.

Na sastanku je, između ostalog, bilo riječi o dosadašnjoj uspješnoj saradnji Skupštine Crne Gore sa Misijom OEBS-a u Crnoj Gori, posebno stavljajući akcenat na značaj programa podrške koju ta organizacija pruža Skupštini, u dijelu jačanja administrativnih kapaciteta.

Takođe, Gvozdenović je informisao Davije o dosadašnjem radu i sprovedenim aktivnostima Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva, kao i političkim okolnostima koje utiču na njegovo funkcionisanje.

Ističući važnost podrške koju Misija OEBS-a pruža Skupštini, Gvozdenović je, tim povodom, uputio zahvalnost ambasadorki na konstruktivnoj saradnji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.