Izašao da zapali cigaretu pa opljačkan, ostao bez sata vrijednog  skoro 800.000 eura
Model ukradneog sata

Izašao da zapali cigaretu pa opljačkan, ostao bez sata vrijednog skoro 800.000 eura

Jednom Japancu su u luksuznoj četvriti u Parizu oteli sat vrijednosti procijenjene na gotovo 800.000 eura, objavili su juče mediji pozivajući se na saznanja iz policijskih izvora.

Tridesetogodišnji japanski biznismen ostao je bez sata kada je u ponedjeljak uveče izašao da puši ispred luksuznog hotela gdje je odsjeo.

Prišao mu je neki čovjek i zatražio mu cigaretu, prenosi jedan od izvora potvrđujući informaciju lista Parizijen (Le Parisien).

Nepoznati čovjek je tada zgrabio Japanca za ruku, oteo mu sat i pobjegao.

Sat marke "Rišar Mil" (Richard Mille), model "Turbijon dajamond tvister" (Tourbillon Diamond Twister) na onlajn vodiču za kupovinu satova procijenjen je na 768.000 eura.

U bjekstvu je lopovu ispao mobilni telefon.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.