Savić: Nisam omogućio Maroviću da napusti CG, Knežević mi ništa nikad nije poklonio
Boris Savić

Savić: Nisam omogućio Maroviću da napusti CG, Knežević mi ništa nikad nije poklonio

Predsjednik Višeg suda u Podgorici Boris Savić demantovao je navode Demokratskog fronta da je prihvatio sporazum o priznanju krivice Svetozara Marovića i onda mu omogućio da bez konfiskovanja imovine stečene kriminalom napusti Crnu Goru, pišu Dnevne novine.

“Istina je da je Svetozar Marović pušten iz pritvora nakon što mu je pritvor istekao, a sudu nije stavljen predlog za produženje istog, a sud u toj fazi postupka nema zakonsko ovlašćenje da produži pritvor bez predloga ovlašćenog tužioca”, piše u demantiju.

Neistiniti su, kaže, i navodi DF da je, kako je naveo, svjedoku saradniku Saši Sinđeliću skrivao identitet šest mjesci.

“Istina je da je od prvog dana identitet svjedoka saradnika bio poznat svim učesnicima u postupku, a i državnim organima, imajući u vidu da je ovo lice sa putnom ispravom ušlo u zemlju”, kazao je Savić, prenose DN.

Dodaje da su neistiniti navodi da mu je Duško Knežević poklonio slike određenih savremenih slikara koje krase zidove njegovog stana.

“Istina je da ne poznajem Kneževića, sa njim nikad nijesam razgovarao niti sjedio za istim stolom, a on mi nikad nije nešto poklonio, pa ni bilo kakvu umjetničku sliku. Radi se o izmišljotini i podmetanju iz razloga poznatih samo onome ko takve informacije pronosi”, kazao je Savić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.