Uletio autom u baštu restorana u Beogradu, tri djevojke povrijeđene, oboreno drvo oštetilo auta
Foto:Screenshot/RTS

Uletio autom u baštu restorana u Beogradu, tri djevojke povrijeđene, oboreno drvo oštetilo auta

Tri osobe su lakše povrijeđene kada je automobil uletio u baštu restorana brze hrane u Francuskoj ulici u Beogradu. Od siline udarca, palo je drvo koje je oštetilo nekoliko parkiranih automobila.

Udes se dogodio oko 14 časova u restoranu "Indeks haus" na Dorćolu, javio je RTS.

Iz Hitne pomoći je rečeno da su dvije djevojke lakše povrijeđene i da su prevezene u Urgentni centar. RTS saznaje da je povrijeđena još jedna osoba, kojoj nije bila potrebna medicinska pomoć.

Drvo je palo i oštetilo tri automobila. Saobraćaj u Francuskoj ulici se obavljao otežano, s obzirom na to da se oboreno drvo nalazilo na kolovozu u smjeru ka Trgu republike.

Sivog "opela", koji je uletio u baštu restorana i oborio drvo,je kako saznaje RTS vozio mladić star oko 20 godina, a u vozilu je bila i jedna djevojka.

Očevici kažu da je automobil iz Ulice cara Dušana skrenuo u Francusku ulicu, gdje mu je u susret naišao kombi. Kako bi izbjegao udes, naglo je skrenuo desno i udario u baštu restorana i u drvo koje je palo na kolovoz i oštetilo dva parkirana automobila.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.