Obuća u jarkim bojama hit ove jeseni
Foto: Ilustracija

Obuća u jarkim bojama hit ove jeseni

Iako većina dizajnera, kada je riječ o odjeći, ovu jesen boji u crno, to nikako ne znači da će ona biti zaista mračna.

Za to su se pobrinuli kreatori obuće, koji ženu ove sezone vide kako korača u jarkim bojama (zelenoj, plavoj, žutoj), a naročito u crvenoj.

Vatren je korak u stilizovanim patikama, ravnim cipelama sa špicom i ukrašenim kaišićima ili nitnama, cipelama sa visokim potpeticama, bilo lakovanim ili od ripsa, pa poludubokim na kojima se crvena kombinuje sa još nekom bojom...

I čizme će ove jeseni biti mahom u nijansama ove jarke boje, kako one kratke do članaka, tako i modeli dužine do listova nalik na popularne "martinke", ali i duge do koljena (ravne ili na štiklu) koje se kombinuju sa haljinama i suknjama i potpuno "dižu" celokupan modni izraz.

Mnogi dizajneri uz crvenu obuću nude i torbe različitih veličina u istoj boji, iako to nije imperativ. Dovoljan je, naime, samo par crvene obuće, pa da u nastupajućim tmurnim danima delujete senzualno i optimistično.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.