Janović zasadio prve čemprese u Baru: Ovakve prostore je potrebno čuvati i njegovati za potrebe svih građana
Janović i Nuhodžić, foto: Vlada CG

Janović zasadio prve čemprese u Baru: Ovakve prostore je potrebno čuvati i njegovati za potrebe svih građana

Ministar sporta i mladih, Nikola Janović je danas sa direktorom Uprave javnih radova, Rešadom Nuhodžićem, posjetio u Baru prostor gdje su za potrebe izgradnje društvene infrastrukture, posječena stabla čempresa koja su krasila ovaj prostor.

"Kako je premijer i obećao u februaru ove godine, danas smo ovdje da ovaj prostor obogatimo novim zasadom čempresa i na taj način vratimo dug prirodi i našoj okolini. Nije to samo ispunjavanje obaveze koju je preuzela Vlada Crne Gore već je ovakve prostore potrebno čuvati i njegovati za potrebe svih građana Bara, a posebno naše omladine i naših najmlađih",  kazao je Janović.

4886413957279ac8b7825o

Poručujući da će Ministarstvo sporta i mladih zauzeti svoje mjesto i kroz volonterizam i kroz angažovanje sportista i mladih kako bismo upravo njima i svim našim građanima, stvorili životni prostor kakav zaslužuju i sačuvali našu okolinu kao ključni razvojni resurs.

488641438475917073014o

4886393668175ff57af15o

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.