Đoković: Prijatno sam iznenađen i dirnut Milmenovim riječima
Foto: Getty Images

Đoković: Prijatno sam iznenađen i dirnut Milmenovim riječima

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković je rekao da su ga veoma dirnule riječi Džona Milmena.

Australijski igrač je poražen od Srbina u finalu turnira u Tokiju, posle čega je rekao da će Đokovićevo nasljeđe trajati mnogo duže od njegove igračke karijere.

"Bio sam prijatno iznenađen i dirnut njegovim riječima. Ja pokušavam da ostanem prizeman i da živim u trenutku, ali mi je jasno da će doći i vrijeme kada više neću moći da igram i da će buduće generacije mene zapamtiti i nadam se govoriti u pozitivnom tonu", rekao je Đoković.

On je istakao i da se osnovni izvor motivacije nalazi unutar čovjeka.

"Igram tenis skoro cio život i takmičim se profesionalno više od 15 godina, ali i dalje planiram da igram i nadam se da ću biti zdrav i imati srce, um u dušu u ritmu da se to dogodi", naveo je Đoković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.