Za sportsku salu u Rožajama više od 1,6 miliona eura
Prikaz sportske sale u Rožajama

Gradiće bjelopoljsko preduzeće

Za sportsku salu u Rožajama više od 1,6 miliona eura

Bjelopoljsko preduzeće "Tehno-gradnja" proglašeno je najpovoljnijim ponuđačem u postupku javne nabavke za izgradnju sportske sale Gimnazije i Srednje stručne škole u Rožajama.

"Tehno-gradnja" je u finansijskom dijelu ponude navela da će salu izgraditi za blizu 1,63 miliona eura, dok je drugorangirana kompanija "Tofi" iz Rožaja ponudila cijenu od 1,68 miliona eura.

"U skladu sa propisanim postupkom javnih nabavki, Uprava javnih radova će narednih dana potpisati ugovor sa najpovoljnijim ponuđačem, čiji će sastavni dio biti dinamika izvođenja radova, kao i finansijski uslovi realizacije projekta", saopšteno je iz Uprave javnih radova.

Projektom je planirano rušenje postojeće fiskulturne sale i dogradnja novog objekta, površine oko 1.500 metara kvadratnih, sa prizemljem i dva sprata.

"Novi sportski objekat sadržaće fiskulturnu salu, svlačionice, kotlarnicu, kancelarije, salu za sastanke, kuhinju, učionice i prateće tehničke prostorije.

Njenom izgradnjom će u značajnom mjeri biti unaprijeđeni uslovi za održavanje nastave u oblasti sporta i fizičke kulture za rožajske srednjoškolce", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.