Policajac službenim vozilom sletio sa puta i udario u stub: Preminuo na licu mjesta
Ilustracija

Policajac službenim vozilom sletio sa puta i udario u stub: Preminuo na licu mjesta

Policajac I.M. (44) iz Niša poginuo je kada je službenim vozilom "reno klio" sletio sa Bulevara cara Konstantina i udario u metalni stub električne rasvjete.

U Policijskoj upravi u Nišu kazali su agenciji Beta da se nesreća dogodila u tri sata, nedaleko od kružnog toka u naselju Trošarina.

Uzrok nesreće, prema navodima policije, za sada nije poznat.

Nesrećni muškarac se vraćao sa službenog puta, a nastradao je na licu mjesta tako da je ekipa Hitne pomoći mogla samo da konstatuje smrt.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.