Bijelo Polje: Vatrogasci 5 sati gasili požar u Njegnjevu, štala potpuno izgorjela
Služba zaštite i spašavanja BP, arhiva Kodexa

Velika materijalna šteta

Bijelo Polje: Vatrogasci 5 sati gasili požar u Njegnjevu, štala potpuno izgorjela

U požaru koji je sinoć izbio u mjestu Njegnjevo u Bijelom Polju izgorjela je štala domaćinstva Žarka Furundžića.Povrijeđenih na sreću nije bilo.

Požar je bjelopoljskoj Službi zaštiti i spašavanja prijavljen u 20.45h a o razmjerama istog najbolje govori to što je ugašen tek posle više od 5 sati.

Kako nam je kazao Šef Službe Milonja Rakonjac požar je ugašen u 3 sata posle ponoći. 

U objektu se nalazila velika količina sijena koje je pretvoreno u pepeo što je vatrogascima i otežavala borbu sa vatrom. Na sreću, vlasnici su uspjeli na vrijeme da evakuišu stoku.

"U akciji su učestvovale 3 vatrogasne ekipe sa 6 vatrogasaca. Štala u kojoj je bilo skladišteno oko 800 bala sijena je potpuno izgorjela, krov je urušen. Spriječili smo da se požar ne proširi na okolne stambene objekte", rekao je Rakonjac za Kodex.

Materijalna šteta se procjenjuje na više hiljada eura.

Uzrok požara će utvrditi vještaci.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.