Karleuša pokazala novinarima srednji prst
Jelena Karleuša

Karleuša pokazala novinarima srednji prst

Pjevačica Jelena Karleuša i fudbaler Ognjen Vranješ imali su danas u 11.00 ročište u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, na kojem se, međutim, Vranješ ponovo nije pojavio. Razlog je, kako saznaju Novosti to što fudbaler ima zakazanu važnu utakmicu za 12. oktobar. Novo suđenje planirano je da se održi 4. novembra.

Ni JK se nije mnogo potresala oko ovog ročišta, budući da je jutros imala zakazan još jedan sudski okršaj. Diva je nonšalantno napustila zgradu Prvog osnovnog suda u pratnji advokata prije termina koji je rezervisan za suočavanje sa Vranješom, što pokazuje da nije ni imala namjeru da prisustvuje suđenju. Karleušin advokat objasnio je da pjevačica više nije u obavezi da prisustvuje suđenju sa Ognjenom s obzirom na to da je već saslušana.

Prije nego što je ušla u automobil i odvezla se sa lica mjesta, estradna zvijezda pozdravila je okupljene novinare u svom maniru - pokazala im je srednji prst.

Karleusa

Foto: ATA images

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.