Bračni par Stanković negira navode Kneževića: Najobičnija i bezočna laž
Vuksanović Stanković

Bračni par Stanković negira navode Kneževića: Najobičnija i bezočna laž

Navodi Duška Kneževića su najobičnija laž, saopštila je predsjednica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković u reagovanju na tvrdnje predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića.

Knežević je naveo da su Ivica Stanković, vrhovni državni tužilac i njegova supruga Draginja Vuksanović Stanković, bili gosti u hotelu Princess u Baru, da su imali VIP kartice, te da su im svi dugovi otpisivani na račun troškova reprezentacije.

Tvrdi da je bračni par bio redovan gost njegovog hotela i  i da cijela komunikacija išla preko sekretara Vrhovnog državnog tužioca Nenada Vujoševića, prenijele su Vijesti.

Vuksanović Stanković je saopštila da je u pomenutom hotelu bila tri puta.

"U posljednih 7 godina od kada obavljam funkciju poslanika Skupštine Crne Gore, u hotelu Princes sam boravila ukupno tri puta. Dva puta povod je bio odlazak sa maloljetnom kćerkom na bazen, dok je treći put povod bio porodična rođendanska večera moje majke. Naravno, sve troškove prema hotelu uredno sam izmirila, kao i moja majka povodom njene rođendanske večere", saopštila je Vuksanović Stanković

Ona je kazala da razumije da je u crnogorskim prilikama politika pogodno tle za različite diskvalifikacije što je i sada slučaj. 

"Radi javnosti i crnogorskih građana saopštavam da se radi o najobičnijim lažima. Naravno i ovakve podmetačine će proći, ali radi građana i javnosti, zbog javne funkcije koju obavljam, bila sam dužna da reagujem jer se moje ime spominje u kontekstu najprizemnijih neistina", zaključila je Vuksanović Stanković.

Njen suprug, vrhovni državni tužilac (VDT) Ivica Stanković je takođe demantovao tvrdnje Kneževića.

"Još jednom pozivam lice sa potjernice da objavi sve snimke na kojima se navodno nalazim i ja. Bezočna je laž da sam bio redovni gost njegovog hotela. U hotelu u njegovom vlasništvu boravio sam samo jednom i to ne kao gost  hotela, već kao gost na privatnoj, porodičnoj večeri koja je bila organizovana pored otvorenog bazena ovog hotela", istakao je Stanković, prenose Vijesti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.