Berane: Policija istražuje ko je sakrio heroin u napuštenom objektu
ilustracija

Berane: Policija istražuje ko je sakrio heroin u napuštenom objektu

Policija je u mjestu Lokve u neposrednoj blizini magistralog puta Berane – Rožaje pronašla 1.6 kilograma heroina.

Službenici Uprave policije su, preduzimajući aktivnosti u cilju presjecanja lanca krijumčarenja opojnih droga, u napuštenom objektu pronašli i izuzeli 1,6 kilograma praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin.

"Pretragom terena policijski službenici su u mjestu Lokve u neposrednoj blizini magistralog puta Berane – Rožaje u napuštenom objektu pronašli i izuzeli kesu u kojoj su se nalazila četiri pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge heroin težine oko 1,6 kg.", saopštila je Uprava policije.

Opojna droga biće, dodaju iz policije, upućena u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obavješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

Policija, ističe se, intenzivno radi na identifikovanju lica koje je opojnu drogu skrilo u napuštenom objektu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.