Predsjednik Višeg suda demantuje: Knežević sve radi iz osvete, hoće da poljulja povjerenje u sudstvo
Savić: Knežević sve to radi iz osvete

Negira da je uzimao novac preko Vujoševića

Predsjednik Višeg suda demantuje: Knežević sve radi iz osvete, hoće da poljulja povjerenje u sudstvo

Predsjednik Višeg suda u Podgorici Boris Savić demantovao je danas navode odbjeglog biznismena Duška Kneževića da je uzimao novac preko Nenada Vujoševića.

Dematovao je i da je, kako je to Knežević ustvrdio, “desna ruka VDT-u Ivici Stankoviću.

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević kazao je da je sekretar VDT-a Nenad Vujošević, predsjedniku Višeg suda u Podgorici Borisu Saviću, kao i vrhovnom državnom tužiocu Ivici Stankoviću, nosio novac za korupciju. 

Knežević je naveo i da je Savić desna ruka Ivice Stankovića.

“Sve to što on kaže je apsolutna neistina. Formalno dematujem da je istina da sam ja njegova (Ivice Stankovića) desna ruka, demantujem da sam bilo kada davao bilo kakve instrukcije u pogledu potvrđivanja optužnica ili ukidanju pritvora. Negiram da je bilo kada dao pare on, ili bilo ko drugi meni, negiram da je to uradio preko Nenada Vujošević”, kazao je Savić.

Ističe da se radi o želji da se na određeni način diskredituje jedan čovjek.

“Navodim da su sve to neistine”, ističe Savić i dodaje da Knežević sve to radi iz osvete.

Savić poručuje i da je spreman da se podvrgne poligrafskom ispitivanju ili bilo kakvoj drugoj provjeri.

"Pozivam sve nadležne organe da ispitaju slučaj. Neprirodno zvučim, jer neko može pomisliti ako ima nešto da se ispituje, možda nešto tu i ima. Apsolutno nema, radi se o potpunoj neistini. Nikada mi nije ni on, ali ni niko drugi dao novac”, istakao je Savić.

Smatra da je Kneževiću bila srvha da poljulja povjerenje u sudstvo i da njega isključi iz postupka. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.