Knežević osuđen na četiri mjeseca kućnog pritvora
Knežević

Funkcioneri DFa osuđeni zbog nasilničkog ponašanja

Knežević osuđen na četiri mjeseca kućnog pritvora

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević osuđen je danas na četiri mjeseca kućnog pritvora zbog incidenta u holu Skupštine Crne Gore u fabruaru 2017. godine.

Poslanici DF-a Milutin Đukanović, Branko Radulović i Marina Jočić, zbog istog inicidenta, kažnjeni su uslovno.

Osnovni sud u Podgorici presudio je da su funkcioneri DF-a izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje.

Incident se dogodio u februaru 2017. godine nakon što je parlament ukinuo imunitet i odredio pritvor liderima DF-a Kneževiću i Andriji Mandiću.

Tužilaštvo i odbrana oštećenih ocijenili su u sudskom poatupku da su okrivljeni izvršili krivično djelo koje im se stavlja na teret i predložili sudu da optužene proglasi krivim.

Advokati odbrane su iznoseći završne riječi naveli da nema elemenata za krivično djelo koje se njihovim klijentima stavlja na teret.

Izvor:Mina

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.