Postala senzacija na internetu: Žena na ulici pokazuje kako jednu haljinu nositi na čak 8 različitih načina (VIDEO)
Foto: Facebook

Postala senzacija na internetu: Žena na ulici pokazuje kako jednu haljinu nositi na čak 8 različitih načina (VIDEO)

Amerikanka koja je na ulici demonstrirala kako jednu haljinu možete da nosite na nekoliko različitih načina, i da pritom svaki put izgledate fenomenalno, postala je senzacija na internetu.
 

Njen snimak masovno se dijeli na društvenim mrežama, a ako vama nedostaje ideja kad zavirite u ormar, pogledajte njene kreativne predloge, možda će vas inspirisati...

Haljina na snimku je napravljena od elastičnog materijala poput žerseja, koji može da se rasteže i samim tim oblikuje po želji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.