Ana Prelević pobjednica izbora Elite Model Look 2019.
Ana Prelević, foto: Facebook

Za Crnu Goru

Ana Prelević pobjednica izbora Elite Model Look 2019.

Pobjednica izbora Elite Model Look 2019. za Crnu Goru je Ana Prelević iz Podgorice i ona će predstavljati našu zemlju na svjetskom takmičenju. Ona je izabrana danas na finalu u hotelu "Best Western Premier" u Podgorici.

Ovu odluku donijele su direktorice agencije "Models INC" i vlasnice izbora za "Elite Model Look Montenegro" Marija Vujović-Vukčević, zatim Danijela Dimitrovska i predstavnica Elite agencije iz Pariza Sendi Lou.

Na kastingu je bila i novinarka Dajana Golubović-Pejović koja je govorila finalistkinjama o važnosti odnosa sa medijima, o televiziji i tržištu.

Vujović-Vukčević dala im je korisne savjete o modelingu i o hodu za koji je rekla: "Vaš hod je vaš stav."

Finalistkinje izbora Elite Model Look 2019. Montenegro bile su Ana Prelević, Anđela Stojanović, Angela Brković, Iva Radulović, Ksenija Aleksić i Nađa Laban.

Na kastingu su danas bile i djevojke mlađe od 16 godina koje su prošle proljećni kasting za Elite. Od njih osam agenti će odabrati one za koje procjene da ih treba pratiti do narednog izbora.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.