Ova tri horoskopska znaka troše više nego što zarade: Njihova finansijska organizovanost ne postoji
Foto: Ilustracija

Ova tri horoskopska znaka troše više nego što zarade: Njihova finansijska organizovanost ne postoji

Sigurno poznajete bar jednu osobu koja više troši nego što zarađuje.

Njihova finansijska organizovanost jednostavno ne postoji. Oni su uvijek bez dinara u novčaniku, sve otplaćuju na rate i dižu kredite za stvari koje im uglavnom ne trebaju.

Osobe rođene u jednom od ova tri horoskopska znaka jednostavno ne znaju sa novcem.

Strijelac

Stijelčevima je bezbrižnost najveća mana. Oni nikada ništa ne planiraju, oni su spontani avanturisti koji dopuštaju situaciji da preuzme kormilo. Umjesto da štede novac, oni ga troše na "istraživanje svijeta", pa čak ako je to istraživanje okretanje runde u obližnjem kafiću. Strijelčevi se vode onom da "živiš samo jednom", čak i ako to znači da će zadnjih nedjelju dana u mjesecu biti doslovno bez ijednog dinara u džepu.

Vaga

Vagama je najvažnije da se svima dopadnu, čak i ako to znači trošenje novca koji nemaju. Vrlo su lake pri trošenju i lijene pri pravljenju finansijskog plana, što ih često dovede do problema. Njih to pretjerano ne opterećuje jer im je, na kraju dana, jedino važno da budu prihvaćene i voljene.

Blizanci

Blizanci su izuzetno ekstrovertne i druželjubive osobe koje najviše novca troše na provod i nepotrebne luksuze. Oni vole da ostavljaju utisak da su dobrostojeći čak i kada to nije slučaj, što ih na kraju mjeseca dovede do minusa na računu i gomile dugova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.