DPS pozdravlja dogovor studenata i Ministarstva prosvjete

DPS pozdravlja dogovor studenata i Ministarstva prosvjete

Demokratska partija socijalista izražava zadovoljstvo zbog postignutog dogovora između Ministarstva prosvjete i predstavnika studenata Univerziteta Crne Gore. Vjerujemo da oslobađanje studenata od plaćanja dodatnih troškova za magistarsku tezu značajno doprinosi poboljšanju budžeta studenata i ide u korak sa reformama u oblasti obrazovanja koje je Vlada sprovela u ovom mandatu, saopštio je Savjet mladih te partije.

Kako navode, Vlada predvođenja Demokratskom partijom socijalista i njenim koalicionim partnerima kao i u ranijim slučajevima pokazala je punu odgovornost i senzibilitet za ono što su realne potrebe određenih kategorija u Crnoj Gori odnosno u ovom slučaju studentske populacije.

"Crnogorska omladina predstavlja jedan od najvećih potencijala države Crne Gore i vjerujemo da je ulaganje u mlade ljude, najbolja investicija u budućnost naše države. Naša partija to je pokazala na konkretnim primjerima dajući godinama unazad mladim ljudima šansu koji su to svojom odgovornošću i radom na najbolji način uzvratili.", stoji u saopštenju Savjeta mladih DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.