Policajci završili u moru tokom potjere, spasili ih šverceri (FOTO)
Foto:Mup Španije

Španija

Policajci završili u moru tokom potjere, spasili ih šverceri (FOTO)

Šverceri droge su spasili u moru pripadnike španske Civilne garde koji su jurili za njima, ali nisu izbjegli hapšenje zbog prevoza tri tone hašiša, saopštile su španske vlasti.

To se dogodilo u petak prije podne na jugu Španije gdje je brod Civilne garde jurio za brodom sa četiri osobe koji je prevozio drogu, navela je policija u Andaluziji.

Brodovi su se tokom potrage sudarili i brod sa tri pripadnika Civilne garde se prevrnuo, prenosi Beta.

Prevrnuti brod je počeo nekontrolisano da se kreće što je predstavljalo opasnost za policijace u moru.

U pomoć je stigao policijski helikopter, a policajci su iz letjelice megafonom zatražili od švercera droge da pomognu njihovim kolegama u moru, što su oni i učinili.

20191005hachismalaga2

Foto:Mup Španije 

Međutim, šverceri su posle uspješnog spasavanja uhapšeni, a droga pronađena na brodu zaplijenjena.

Na jugu Španije se švercuje hašiš iz Maroka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.