Za nestalim Pljevljakom traga i Vojska, akcija se nastavlja danas

Jučerašnja potraga bez rezultata

Za nestalim Pljevljakom traga i Vojska, akcija se nastavlja danas

Juče poslije 18 časova obustavljena je pretraga terena u rejonu Crnog vrha i Adrovića prema granici sa Srbijom, u potrazi za Pljevljakom Alemom Haračićem. Potraga će biti nastavljena danas.

U akciji pretrage terena pored pripadnika pljevaljske policije, Službe zaštite i spašavanja opštine Pljevlja, porodice nestalog mladića i većeg broja građana u poslijepodnevnim časovima priključili su se i pripadnici Vojske Crne Gore.

Tokom jučerašnje pretrage terena posebna pažnja je posvećena pretrazi teško pristupačnih terena obraslih gustom listopadnom šumom kao i obilasku napuštenih kuća i pomoćnih objekata mještana, javlja PV Informer.

Akcija će biti nastavljenadanas.Očekuje se i angažovanje pripadnika Vojske Crne Gore iz garnizona Pljevlja u još većem broju jer je očito da je potrebno mnogo veće učešće ljudstva zbog velike površine terena koji treba pretražiti.

Dvadesetdvogodišnji Alem Haračić zadnji put je viđen prije dvije noći u selu Rudnica i od tada mu se gubi svaki trag, Na sebi je imao žuti duks, a visok je oko 2 metra.

Porodica moli sve one koji bilo šta znaju o njemu, da jave u najbližu stanicu policije ili na broj telefona 068/316-620.

haracicalem640x360

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.