Posjeta Pompea: Policijski službenici pokazali visok nivo profesionalne odgovornosti

Posjeta Pompea: Policijski službenici pokazali visok nivo profesionalne odgovornosti

Državni sekretar Sjedinjenih Američkih Država, boravio je danas prvoj zvaničnoj posjeti Crnoj Gori a istu su ispratile visoke mjere bezbjednosti.

Pomoćnik direktora Dragan_Blagojević saopštio je da je crnogorska policija preduzela sve neophodne mjere da posjeta državnog sekretara SAD Majka Pompea protekne bezbjedno, a policijski službenici su pokazali visok nivo profesionalne odgovornosti.

 

 

Pompeo izjavio je danas u Podgorici kako Crna Gora, ne samo da podržava regionalnu stabilnost kao članica NATO-a, već dijeli američke prioritete i čitavom spektru vanjsko-političkih pitanja.

Tokom posjete koju je nazvao istorijskom, Pompeo je rekao: „Svjedoci smo liderstva Crne Gore u konfrontaciji s opasnostima 21. vijeka“.

„Zahvaljujući našoj saradnji u oblasti cyber sigurnosti s Crnom Gorom, uspjeli smo razviti zaštitu od najnovijeg ruskog softvera koji štiti milijarde uređaja širom svijeta“, rekao je državni sekretar koji se sastao danas u Podgorici sa predsjednikom Milom Đukanovićem i premijerom Duškom Markovićem.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.