Radulović: Lice koje je pokušalo atentat na mene veoma dobro znalo moje kretanje, država da zaštiti moj život i imovinu
Foto:Onogošt

Radulović: Lice koje je pokušalo atentat na mene veoma dobro znalo moje kretanje, država da zaštiti moj život i imovinu

Povodom sinoćnjeg bacanja eksplozivne naprave na lokal "Tani", vlasništvo porodice Radulović, oglasio se sin Ranka Radulovića, Željko. On je poručio da ovo doživljava kao napad na njega lično i nastavak progona i pritiska na njegovu porodicu.

"Sinoćnji događaj mogu smatrati kao atak na mene lično i nastavak progona i pritiska na moju porodicu. Lice koje je pokušalo sinoć atentat na mene veoma je dobro znalo moje kretanje i da nakon zatvaranja lokala uvijek siđem da popijem kafu sa osobljem ili stražarom. Na sreću, sinoć sam se duže zadržao u stanu jer sam bio bolestan i na taj način izbjegao sudbinu mnogih nedužnih u Crnoj Gori.Ostalo je nejasno zašto pripadnici MUP-a nijesu reagovali, a oni su udaljeni samo desetak metara od samog događaja.", naveo je Radulović u reagovanju koje je objavio portal Onogošt.

Naveo je da je sin onoga kog su, kako kaže,  predstavili kao najveću opasnost za Crnu Goru a to će, poručuje, i ostati "bez obzira što na naše živote nasrću oni koji su se pronašli u raznoraznim pričama iz kuloara u kojima ja i moja porodica nikad nismo učestvovali. Ako smo i imali nesporazuma uvijek smo to rekli u lice a ne u mraku i mučki. Nadam se samo da će država preduzeti sve što je u njihovoj moći da spriječi ovakvo uznemiravanje građana i da će uspjeti da zaštiti moj život i imovinu".

Sinoć oko 23.45h, zasad nepoznata osoba bacila je eksplozivnu napravu na kafić "Tani" vlasnika Ranka Radulovića, koji se nalazi u pritvoru, a kako nezvanično saznaje Onogošt, , bombaš je na kafić bacio plastičnu flašu ispunjenu eksplozivom.

U tom trenutku u lokalu se nalazio stražar koji je sve to primijetio i uspio prije eksplozije flašu da odgurne nogom i malo je udalji, nakon čega je pobjegao u lokal. Bomba je potom eksplodirala polomivši dio stakala na objektu.

Sve to desilo se i neposredno ispred policijske patrole koja je zadužena za danonoćni nadzor nad lokalom.

Službenici su, kako piše nikšićki portal, odmah reagovali i pokušali da uhvate bombaša, ali bez uspjeha.

Događaj su zabilježile nadzorne kamere.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.