Luka Božić novi igrač plavo bijelih
Luka Božić

Luka Božić novi igrač plavo bijelih

Dvadesetrogodišnje krilo iz Bjelovara, koji je prošle sezone nosio dres Zadra novi je igrač ekipe Budućnost Voli, saopšteno je iz tog kluba.

Luka Božić igra na poziciji krila, prošle dvije sezone nastupao je za ekipu Zadra gdje je u dvije sezone bio najbolji skakač ABA lige.

Božić je sa selekcijom Hrvatske do 19 godina osvojio srebrnu medalju na svjetskom šampionatu u Grčkoj, dok je sa igračima do 18 godina osvojio bronzanu medalju na šampionatu Evrope u Turskoj.

Prošle sezone u dresu Zadra prosječno je bilježio 13.9 poena, 7.2 skokova, 3.1 asistenciju i jednu ukradenu loptu po meču.

"Božić je potpisao ugovor na tri godine, i nadamo se da će se što prije uklopiti u sastav i biti veliko pojačanje za naš klub", saopšteno je iz Budućnosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.