Dva dana bez pomaka: U potragu za nestalim Pljevljakom uključena i granična policija
Alem Haračić

Dva dana bez pomaka: U potragu za nestalim Pljevljakom uključena i granična policija

Ni posle dva dana nema pomaka u istrazi oko nestanka dvadestdvogodišnjeg Alema Haračića iz Pljevalja.

Porodica je u kontaktu sa policijskim organima Centra bezbjednosti Pljevlja i u toku dana će u saradnji sa njima organizovati potragu u rejonu u kom je zadnji put viđen nestali mladić, javlja PV informer.

Teren na kome je poslednji put vidjen Alem Haračić nalazi se na tromeđi Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije pa su u skladu sa policijskom procedurom obavješteni i policijski organi susjednih država.Istovremeno pojačane su aktivnosti granične policije Crne Gore.

Dvadesetdvogodišnji mladić zadnji put je viđen prije dvije noći u selu Rudnica i od tada mu se gubi svaki trag, Na sebi je imao žuti duks, a visok je oko 2 metra.

Porodica moli sve one koji bilo šta znaju o njemu, da jave u najbližu stanicu policije ili na broj telefona 068/316-620.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.