UIP se izvinila kompaniji Euro petrol zbog greške: Nepravilnost nije utvrđena na vašoj pumpi
Ilustracija

UIP se izvinila kompaniji Euro petrol zbog greške: Nepravilnost nije utvrđena na vašoj pumpi

Uprava za inspekcijske poslove uputila je izvinjenje kompaniji "Euro petrol" zbog greške administracije, kada su naveli da je nepravilnost u kvalitetu goriva utvrđena na njihovoj pumpi, umjesto na Eko petrol pumpi u Spužu u opštini Danilovgrad.

Naime, Pobjeda je objavila juče tekst o kvalitetu goriva na pumpama u Crnoj Gori.

Predstavnici Uprave juče su se oglasili i saopštili da se zabrana točenja i kažnjavanje odnosi na pumpu danilovgradske kompanije Eko petrol u Spužu.

Iz Euro petrola CG, kako prenosi Pobjeda, poručeno je da posluju uspješno niz godina na ovom tržištu i da prilikom uzorkovanja goriva nikada nijesu utvrđene nepravilnosti na njihovim pumpama.

"Obavještavamo javnost i izvinjavamo se kompaniji Euro petrol zbog greške koja je počinjena u našoj administraciji, jer je nepravilnost u kvalitetu goriva zapravo utvrđena u Eko petrol pumpi u Spužu u opštini Danilovgrad, a ne u Euro petrol pumpi u Danilovgradu", kazali su iz Uprave za inspekcijske poslove.

Istakli su da je kod Eko petrol pumpe utvrđeno da kvalitet goriva nije usaglašen sa propisanim zahtjevima standarda, da se neusaglašenost odnosi na destilaciju, tačku paljenja, a radi se o benzinu euro super 95, kao i da su kompanija i odgovorno lice kažnjeni sa ukupno 3,3 hiljade eura.

U reagovanju kompanije Euro petrol CG na tekst u Pobjedi sa naslovom "Točenje zabranjeno jedino na pumpi Euro petrola u Danilovgradu", a koje potpisuje izvršni direktor preduzeća Miran Gashaj, navodi se da u toku dugogodišnjeg poslovanja nikad nijesu prilikom uzorkovanja goriva utvrđene nepravilnosti na njihovim pumpama.

"Napominjemo da je Euro petrol CG ovlašćeni partner INA CG i da su goriva koja točimo na svojim pumpama najvišeg kvaliteta i predmet redovne kontrole ovlašćenih agencija i organa koji nikada nijesu imali primjedbe", istakli su iz Euro petrola CG i naveli da je tekst objavljen na osnovu pogrešne informacije Uprave za inspekcijske poslove, koju je Uprava u međuvremenu demantovala i objavila ispravku sa izvinjenjem na svom sajtu. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.