Marković pozdravio rasvjetljavanje ubistva u Podgorici
Foto: Twitter

Marković pozdravio rasvjetljavanje ubistva u Podgorici

Premijer Crne Gore Duško Marković pozdravio je brzo rasvjetljanje ubistva Branka Vučkovića u Podgorici.

"Za samo pet dana počinilac je otkriven i uhapšen, a dokazi su obezbijeđeni", naveo je Maković na svom Tviter profilu pohvalivši crnogorsku policiju.

Untitled

Foto: Screenshot

Podsjećamo, Uprava policije rasvijetlila je ubistvo Branka Vučkovića (33), koje se prije osam dana dogodilo u Podgorici.Uhapšen je B.N. iz Podgorice koji je osumnjičen za ubistvo Vukčevića, saopštio je načelnik Centra za bezbjednost Milorad Pavićević.

Pavićević je na pres konferenciji povodom ubistva Vučkovića, počinjenog 25. septembra u Podgorici, kazao da je policija preduzimajući operativne i druge mjere u srijedu identifikovala i uhapsila B.N.

Tokom istrage, pojasnio je Pavićević, policija je došla do saznanja da je osumnjičeni, unaprijed poznavajući navike oštećenog, oko sat čekao u ulici Oktobrske revolucije kako bi izvršio to krivično djelo.

„Kada je uočio B.V. koji je parkirao motocikl, B.N. mu je prišao sa leđa i pucao u njega“, rekao je Pavićević.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.