Vojska Crne Gore pruža pomoć u sanaciji puteva u Bijelom Polju
Foto: Opština BP

Angažovano 8 vojnika i 7 specijalizovanih mašina

Vojska Crne Gore pruža pomoć u sanaciji puteva u Bijelom Polju

Pored redovnog nasipanja i odrzavanja seoskih puteva koje Opština Bijelo Polje realizuje u kontinuitetu, ove godine pomoć je pružila Vojska Crne Gore.

Zahvaljujući Odluci Vlade Crne Gore, kroz ugovor između Opštine Bijelo Polje i Ministarstva odbrane, poslove popravke seoskih puteva izvodi Inženjerska četa Vojske Crne Gore, koja je angažovana sa 8 vojnika i 7 specijalizovanih mašina.

"Trenutno se privode kraju radovi u dužini od 3 kilometra na putnom pravcu Pavino Polje – Žuber, a ugovorom je predviđeno da se sanira oko 30 kilometara seoskih puteva na teritoriji bjelopoljske opštine", prenosi Opštinsi sajt.

IMG59336a222f99aa5ec12663c14481f826V

Foto: Opština BP

Kako se dalje navodi u saopštenju, Opština Bijelo Polje koristi priliku da izrazi zadovoljstvo dogovorenom saradnjom sa Ministarstvom Odbrane i Vojskom Crne Gore, gdje se pomenutim radovima postiže korist za mještane sela u kojim se izvode radovi.

Dok Opštine Bijelo Polje zajedno sa Vladom još jednom potvrđuje opredijeljenost da unapređuje uslove života u gradu i na seoskim područjima u čemu Vojska Crne Gore daje nemjerljiv doprinos.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.